Teknoloji

Fortnite GeForce Now ile iOS’e geri dönüyor

fortnite geforce now

Fortnite, GeForce Now için hazırlanan kapalı beta sürümüyle iOS’e geri dönüyor. iOS cihaz sahipleri oyuna Safari internet tarayıcısı üzerinden erişebilecek. GeForce Now aboneleri Fortnite’ı Android cihazlarında da oynayabilecek.

Bir bulut oyun servisi olan GeForce Now, Steam veya Epic Games Store ile bağlantı kurulduğunda 1000 oyunu çevrimiçi ortamda oynamayı mümkün kılıyor. Sınırlı süreli kapalı betaya mobil cihaz sahipleri GeForce Now’ın Android uygulaması veya iOS’te Safari internet tarayıcısı üzerinden erişebilecek.

GeForce Now Android uygulamasında artık dokunmatik kontroller de desteklenecek. Servisin geliştirici ekibi tarafından hazırlanan bu destekten faydalanan ilk oyun da Fortnite olacak. Fortnite’ın kendi Android uygulamasında bu destek zaten mevcuttu. Ancak GeForce Now’ın temel motivasyonu platform üzerinde oynanabilen diğer oyunlar için de bu desteği sunabilmek.

Fortnite oynama imkanını sunan GeForce Now betasına servisin tüm kullanıcıları katılabiliyor. Ücretsiz kullanıcılar bile bu imkana sahip. GeForce Now’a ücret ödemeden erişenler, 1 saat boyunca kesintisiz oyun oynayabiliyor. Ancak yoğun zamanlarda bu sıraya bağlanıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER