Eğlence

Fortnite Dünya Kupası’nın başlangıcını özel içeriklerle kutluyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

fortnite dunya kupasiÇevrimiçi oyunların en büyük avantajlarından birisi de güncel olayları yakından takip ederek bu olaylarla ilgili özel içerikler ve ögeler sunabiliyor. Epic Games’in büyük ilgi gören çevrimiçi oyunu Fortnite, bu yaklaşımın en güzel örneklerinden birini 2018 Dünya Kupası için sergiliyor. Fortnite Dünya Kupası’nın başlamasını oyuncularına kupaya özel unsurlar sunarak kutluyor.

Epic tarafından Fortnite oyuncularına sunulan Dünya Kupası ve futbol temalı içerikler arasında başı stadyum çekiyor. Buna ek olarak, oyunculara oyun haritası içine yerleştirilen çeşitli futbol sahalarında gol atmalarına yönelik görevler de veriliyor.

Bunlara ek olarak, oyunculara karakterlerini renklendirebilecekleri çeşitli kozmetik içerikler de sunuluyor. Oyunda kadın ve erkek karakterler için altışar farklı forma seçeneği yer alıyor. Bu formalar oyun paralarıyla satın alınabiliyor.

Formalarda oyunculara desen konusunda çok sayıda seçenek sunulurken, oyuncular formaların renklerini diledikleri şekilde düzenleyebiliyor ve forma numaralarını seçebiliyor. Buna ek olarak, oyunda futbol temalı bir planör ve çeşitli his ifadeleri de bulunuyor.

Rusya 2018’in rüzgarına kapılan Fortnite, bir yandan da kendi Dünya Kupası için hazırlık yapıyor. 2019’da gerçekleştirilecek Fortnite Dünya Kupası için ön eleme süreci 2018’in sonbaharında başlayacak. Tüm Fortnite oyuncularına kupaya katılma şansını sunan Epic Games, böylelikle oyunun iştah verici 100 milyon dolarlık ödül havuzundan da daha fazla kişinin yararlanmasını mümkün kılıyor.

İLGİLİ HABERLER