Eğlence

Fortnite’ın dördüncü sezonunda göktaşı gizemi aydınlığa kavuşacak

fortnite

fortniteEpic Games, Fortnite oyuncularının uzun süredir merak ettikleri bir sorunun cevabını oyunun dördüncü sezonuyla veriyor. Oyunun üçüncü sezonunda adada göktaşı yağmuru başlamış ve adanın coğrafyasında hatırı sayılır bir değişiklik yaratmıştı. Oyunun geniş kitlesinin uzun süredir aradığı ve çeşitli spekülasyonlar yarattığı cevaplar yeni sezonla yanıtlanıyor.

Pek çok oyuncu, oyunun haritasındaki büyük şehirlerden Tilted Towers’ın derin darbe sonucunda yok olacağını düşünmüştü. Ancak bir süre sonra daha tenha olan Dusty Depot’nun göktaşı yağmurunun asıl kurbanı olabileceği belirtilmişti. Yeni sezonla birlikte ikinci senaryonun doğru olduğu görülüyor. Adı Dusty Divot’ya dönüşen Dusty Depot’da büyük bir göktaşı çukurunun oluştuğu ortaya çıkıyor. Göktaşının açtığı her kraterin oyunculara farklı parlak taşlar ve imkanlar sunacağını da belirtmek gerekiyor.

Oyunda yeni sezonla birlikte yeni bir hikaye de oyuncuları bekliyor. Üçüncü sezonunda uzay temasını işleyen oyunun dördüncü sezonda süper kahraman temasını işlemesi bekleniyor. Marvel ve Sonsuzluk Savaşı’nın popüler kültür sahnesindeki güncel etkisini düşününce bu durum mantıklı bir tercih gibi görünüyor.

Fornite yeni sezonunda süper kahraman temasını beş parçalı bir hikaye çerçevesinde işleyecek. Bu hikaye çerçevesinde oyuncuların süper kahramanlardan oluşan takımlar kurulacağı söyleniyor. Süper kahraman temasındaki unsurların ise Battle Pass üyeliği kapsamında sunulacağı ifade edildi.

İLGİLİ HABERLER