EğlenceTeknoloji

Captain America Fortnite oyuncularıyla buluşuyor

fortnite captain america
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Fortnite oyuncularının erişebildikleri kostüm seçenekleri arasına Captain America kostümü de eklendi. Böyelikle popüler büyük savaş oyununda oyunculara sunulan “süper kahraman” kostümleri katalogu genişlemiş oldu.

Fortnite’ın oyun içi mağazasından Captain America kostümü almak isteyenlerin 2000 V-Bucks ödemesi gerekiyor. Bu parayı ödeyenler Captain America’nın ikonik kalkanına da sahip olacak. Bu kalkanın sadece kozmetik bir parça olmadığını da belirtmek gerekiyor.

Oyuncular kalkanı kostümlerinin arkasına takıp oyun içinde bir kazma gibi kullanabilecek. Fortnite’ın geçtiğimiz yılki sınırlı süreli Avengers modunda da Captain America’nın kalkanına ulaşabiliyordu. Ancak bu kalkana kalıcı şekilde sahip olmak mümkün değildi.

Oyunun Captain America temalı tek yeniliği kostüm değil. 300 V-Bucks ödeyenler, Captain America temalı Gösterişli Selam ifadesinin sahibi olabiliyor.

Captain America, Fortnite oyuncularının karşısına çıkan ilk popüler çizgi roman kahramanı değil. Oyunda daha önce Deadpool, Black Widow, Harley Quinn, Batman ve Catwoman gibi kahramanların kostümünü bulmak mümkün olmuştu.

İLGİLİ HABERLER