Eğlence

Fortnite birinci yaşını ödüllü görevler ve oyun içi etkinliklerle kutluyor

fortniteFortnite ismine artık oyun dünyasıyla haşır neşir olan herkes aşina olsa da, oyunun geçmişi düşünüldüğü kadar uzun değil. Birinci yaşını henüz dolduran oyunun yapımcısı Epic Games, bu özel günü oyuncularla beraber kutlamak için özel etkinlikler, kozmetik eşyalar ve görevler hazırladı.

Doğum günü için üç özel görev hazırlayan Epic Games, bu görevleri tamamlayan oyunculara çeşitli ödüller verecek. Bu görevler kapsamında 14 maç yapan oyuncular, 5000 Tecrübe Puanı ile ödüllendirilecek. Rakiplerine toplamda 1000 hasar veren oyunculara ise “Fortnite’ın Doğum Günü” isimli emoji armağan edilecek. Üçüncü ve son görevde ise oyuncular 10 farklı doğum günü pastasının önünde dans ederek “Nice Senelere!” grafitisinin kilidini açabilecek. Üç görevi de tamamlayan oyunculara Doğum Günü Pastası sırt süsü verilecek.

Fortnite için doğum günü kutlamalarını getiren 5.10 güncellemesiyle birlikte oyuncular tarafından çok sevilen Oyun Alanı modu da geri dönmüştü. Dördüncü sezonun tamamlanmasıyla geçici olarak kapatılan Oyun Alanı modu sayesinde oyuncular haritanın dinamiklerini çok daha rahat biçimde kavrayabiliyor.

Fortnite için yayınlanan doğum günü güncellemesinde görev ve ödüllerin yanı sıra yeni bir silah da sunuluyor. Yüksek mermi kapasitesine ve atış hızına sahip yeni silahın özellikle yakın mesafede çok etkili olduğu vurgulanıyor.

İLGİLİ HABERLER