EğlenceTeknoloji

Fortnite oyuncuları için yeni Batman karakterleri yolda

fortnite batman
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Fortnite ve Epic Games’in isimleri şu sıralarda uygulama mağazalarındaki gerginliklerle anılıyor. Ancak Epic Games oyunun hâlâ erişilebilir olduğu platformlara yeni içerikler getirmek için çalışmaya da devam ediyor. Bu çalışmalar doğrultusunda Fortnite oyuncuları, Batman ile tanıdıkları Joker ve Poison Ivy karakterleriyle buluşacak.

Joker ve Poison Ivy’yi oyuna ekleyecek olan “Last Laugh” (Son Kahkaha) isimli paket, 17 Kasım’da yayınlanacak. Bu paket, Midas’ı da “Midas Rex” kostümüyle geri getirecek. Pakette Joker temalı başka ekstra içerikleri bulmak da mümkün olacak.

Paket, 1000 V-Buck ile gelecek. Epic paketin mobilde ve PC’de nasıl satın alınacağına dair detayları da önümüzdeki dönemde paylaşacak. Apple ve Google ile yaşanan mevcut sıkıntılar, mobil cihazlardaki oyuncuların işini biraz zorlaştıracak gibi görünse de, 17 Kasım’a kadar bu sıkıntıların çözülebilmesi de ihtimaller dahilinde yer alıyor.

Fortnite oyuncuları geçtiğimiz yılın eylül ayında Batman ve Catwoman ile tanışmıştı. Gotham’ın ilk sakinlerinden Harley Quinn de şubat ayında oyuna eklenmişti. DC Comics ve Epic Games arasındaki bu işbirliğinin devam edip etmeyeceği bilinmese de, yeni eklemelerin de oyuncuları sevindireceği söylenebilir.

İLGİLİ HABERLER