EğlenceTeknoloji

Fortnite Avustralya Açık finalini özel turnuvayla kutluyor

fortnite avustralya
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Epic Games, Fortnite oyuncularına Avustralya Açık Tenis Turnuvası‘nın final hafta sonunda özel bir etkinlik sunuyor. Söz konusu etkinlikte oyuncular, oyunun ilk özel turnuva kostümünü kazanmak için mücadele edecek. Bu özel kostüme sadece turnuvayı özel bir dereceyle tamamlayanlar erişebilecek.

Ancak bu turnuvaya katılım için bir kısıtlama söz konusu. Sadece Okyanusya ve Asya sunucularındaki oyuncular ödül için yarışabilecek. Bu kriterleri karşılayan ve 15. seviyeye ulaşmış olan oyuncular, “Summer Smash Cup” adını taşıyan turnuvaya katılabilecek. Turnuva 1 ve 2 Şubat tarihlerinde Türkiye saatiyle 11:00 ve 14:00 arasında gerçekleşecek.

Oyuncular turnuvada günde 10 maça katılabilecek. Büyük Savaş’ta mümkün olduğunca uzun süre hayatta kalan oyuncular büyük ödülü kazanmak için ihtiyaç duydukları puanları toplayabilecek.

Fortnite özel Avustralya Açık turnuvasında başka armağanlar da verecek

Yeterli puanı toplayan ve turnuva katılımcıları arasında ilk yüzde 10’luk dilime girmeyi başaran oyuncular, sayfanın üstünde gördüğünüz Komplex isimli kostümün sahibi olabilecek. İlk yüzde 25’e girenler özel bir balta kazanacak. Yüzde 50’ye girenler ise özel bir silah kılıfına sahip olacak. Turnuva tüm katılımcılarına üç özel sprey de armağan edilecek.

Kostümü isteyen, ancak Asya ve Okyanusya sunucularında olmayan oyuncular için de turnuvaya katılmanın bir yolu mevcut. Oyun içi ayarlar menüsü üzerinden sunucu değişikliği yapmak mümkün oluyor. Ancak bunun oyundaki gecikmeyi artırma ihtimalini de göz ardı etmemek gerekiyor. Epic, Komplex’in diğer bölgelerdeki oyunculara açılıp açılmayacağı konusunda ise bilgi vermedi.

İLGİLİ HABERLER