EğlenceManşetler

Fortnite’a Avengers’ın Thanos’u kısa bir süre için geliyor

fornite avengers

fornite avengersEn popüler film ve en popüler oyun bir araya geliyor. Epic Games, büyük kavga oyunu Fortnite‘a yeni ve kısıtlı bir zaman süresince kalacak bir etkinliğin geleceğini açıkladı. Söz konusu etkinlikte Avengers: Sonsuzluk Savaşı filminin kahramanlarından Thanos bulunuyor.

Söz konusu kesişme, “Infinity Gauntlet Limited Time Mashup” adını taşıyan, sınırlı zamanın da altını çizen yaratıcı bir isimle geliyor. Söz konusu bölümde oyuncular haritayı tarayacak ve Infinity Gauntlet’in altı adet Sonsuzluk Taşı’ndan oluşan koleksiyonunu toplamaya çalışacak. Bunlar toplandığında Thanos’a dönüşecek ve önemli bir güç artışını elde edeceksiniz. Zırh eldiveninin haritada herhangi bir noktaya rastgele mi yerleştirildiği, yoksa belirli bir konumunun mu bulunduğu ise bilinmiyor.

Sonsuzluk Savaşı filminin yönetmenleri Joe ve Anthony Russo, Fortnite oyununun büyük fanatikleri olduklarına dikkat çekiyor. Hatta filmin yapım aşaması sırasında da vakit buldukça bu oyunu oynadıklarını dile getiriyor. Bu durum da Fortnite için özel bir bölümün yapılmasına vesile olmuş. Epic Games’in kreatif direktörü Donald Mustard, Entertainment Weekly‘ye verdiği demeçte, Joe Russo’dan aniden bir telefon aldığını, bir süre birbirlerinin çalışmalarını inceledikten sonra çılgın fikirlerin ortaya çıkmaya başladığını dile getirdi. Yaptıklarının gerçekten önemli olduğunu vurgulayan Mustard, hem Fortnite, hem de Avengers: Yenilmezler Savaşı’nın özüne uygun, aynı zamanda fanatikleri de heyecanlandıracak bir şeylerin yapılmasının zorunlu olduğuna dikkat çekti.

Yeni mod bugünden itibaren tüm platformlarda ücretsiz olarak oynanabilecek. Ne var ki, oyunun ne kadar süre boyunca oynanabilir olacağı bilinmiyor. Ancak bu yeni mod tam da Fortnite’ın dördüncü sezonuna, büyük bir meteor çarpışmasının oyunu büyük bir oranda değiştirdiği ve süper kahraman temasını getirdiği zamana denk geldi.

İLGİLİ HABERLER