Teknoloji

Fortnite Android versiyonunun 5 dakikalık oynanış videosu ortaya çıktı

epic games fortnite

fortnite androidFortnite Android versiyonu uzun bir bekleyişin ardından sonunda, büyük ihtimalle, bugün itibarıyla resmiyet kazanacak. Ancak ilk etapta oyunu tüm Android cihaz sahiplerini indirmesi mümkün olmayacak. Buna ek olarak, oyun Google Play Store üzerinden de indirilemeyecek. Fortnite’ın yapımcısı Epic Games, oyunun Android versiyonunu indirmek için gerekli bağlantıyı internet sitesi üzerinden sunacağını doğrulamıştı.

Fortnite Android versiyonu, ilk etapta sadece bugün tanıtılacak olan Samsung Galaxy Note 9’a özel bir oyun olacak. Ancak bu durum, oyunun diğer Android telefonlarla uyumlu olmadığı anlamına gelmiyor. Epic Games ve Samsung arasındaki işbirliği nedeniyle geçici bir süre için böyle bir tercih uygulanıyor.

XDA Developers ekibi, Fortnite’ın doğrulama gereksinimlerini aşarak oyunu Galaxy S9+’a yüklemeyi şimdiden başardı. Bununla yetinmeyip 5 dakikalık bir oynanış videosu da kaydeden ekip, Fortnite Android versiyonunun Samsung’un amiral gemilerinden birinde nasıl çalıştığını gözler önüne seriyor.

Videoya bakıldığında Fortnite Android versiyonunda grafiklerin Epic Games kalitesinde olduğu görülüyor. Buna ek olarak, Samsung Game Tuner üzerinden yapılan ayarlarla oyunun çözünürlüğü ve performansında artış sağlanmış olması da dikkat çekiyor. Fortnite Galaxy S9+ üzerinde kusursuz çalışıyor gibi görünse de, daha az güçlü telefonlarda oyunun nasıl bir deneyim sunacağı merak ediliyor.

İLGİLİ HABERLER