Eğlence

Fortnite Android öncelikle Galaxy Note 9’a özel olabilir

fortnite epic games

fortnite androidSamsung yeni akıllı telefonu Galaxy Note 9’un tanıtımında Note serisinin diğer üyelerinde izlediğinden farklı bir strateji tercih edebilir. İddialara göre, şirket Epic Games ile işbirliğine giderek Fortnite üzerinden büyük bir tanıtım kampanyası yürütmeyi planlıyor. 9to5Google ve XDA Developers’ta yer alan haberlere göre, Fortnite Android versiyonu da Note 9 ile birlikte yayınlanacak. Oyunun Note 9’da ön yüklü olarak sunulması ve ilk 1 ay boyunca sadece Note 9’a özgü olabileceği de iddialar arasında bulunuyor.

Epic Games cephesinden henüz bu iddiaya ilişkin bir açıklama gelmiş değil.

İddialara göre, Note 9 sahiplerine ön siparişle birlikte Fortnite bonuslarından oluşan bir paket armağan edilecek. V-Bucks, oyuncu temaları ve başka ekstraların da söz konusu pakette bulunması bekleniyor. Oyuna Note 9’un S Pen’ine özgün unsurların eklenebileceği de konuşulanlar arasında yer alıyor.

XDA Developers’ın haberine göre, Fortnite Samsung’un Note 9 için uygulayacağı pazarlama kampanyasında kilit bir role sahip olacak. Snapdragon 845’in varlığı ve cihazı soğutmakta kullanılacak “buhar çemberi sıcaklık borusu” isimli bileşenin Fortnite eksenli tanıtımın temellerini oluşturması bekleniyor.

Samsung Note 9 hakkındaki ipuçlarını vermeye şimdiden başlamış durumda. Uzun pil ömrü, hızlı performans ve geniş depolama alanı gibi özellikler, şirket tarafından hazırlanan tanıtımlarda öne çıkıyor. Ancak üretkenlik özellikleriyle öne çıkan Note serisinin tanıtımında bir oyunun kullanılması, Samsung için yeni bir alan niteliği taşıyor.

Fortnite Android versiyonunun ilk etapta sadece Galaxy Note 9’a özgü olacak olması, Epic Games’in Android’den elde edeceği geliri aşağıya çekebilir. Bu durum sadece 1 ay sürecek olsa da, tabir-i caizse para basan Epic Games’i bir nebze rahatsız edebilir. Fortnite Android versiyonunun tüm kullanıcılara eylül ayı itibarıyla açılması öngörülüyor.

İLGİLİ HABERLER