EğlenceTeknoloji

Yeni Fortnite haritasına Cadılar Bayramı makyajı

fortnite

Fortnite‘ın yayınlanmasından bu yana oyunculara ev sahipliği yapan ada, geçtiğimiz günlerde yeni bir adayla değiştirilmiş ve bu yeni adayla birlikte oyunculara yenilenmiş bir deneyim sunulmuştu. Yeni Fortnite haritasının ilk değişikliği de Cadılar Bayramı vesilesiyle gerçekleştirildi.

Cadılar Bayramı için her yıl “Fortnitemares” adını verdiği özel bir etkinlik gerçekleştiren yapımcı Epic Games, bu deneyimi oyunun yeni haritasına da taşıdı. Cadılar Bayramı teması doğrultusunda haritaya “ürkütücü” olarak tanımlanabilecek unsurlar eklendi.

Haritanın merkezinde bulunan ve “Fırtına Adası” olarak adlandırılan bölge, mor renkli dev kristallerle kaplanırken; bu kristallerin her birinin üstünde yok edilene kadar zombiler üreten dokunaçlar bulunuyor. “Fortnitemares” teması, daha önceki yıllarda olduğu gibi, yine Fortnite’a eğlenceli bir boyut kazandırıyor.

Fortnite adasında 4 Kasım’da her şey normale dönecek

Fortnite’a Cadılar Bayramı temasının bir parçası olarak yeni bir oyun modu da eklendi. Takım hâlinde oynanan bu modda, oyuncular “Fırtına Kral” isimli bir yaratığı alaşağı etmeye çalışıyor. Oyuncular bunu yaparken bir yandan da zombilere karşı savaşıyor. Bu deneyim yorucu olsa da, oyunculara yüksek bir deneyim puanı ve koyu kristal bir şemsiye kazandırıyor.

Fortnitemares deneyimi 4 Kasım’a kadar oyunculara açık olacak. Dolayısıyla oyuncuların önünde tüm ödüllerin kilidini açmak için yaklaşık dört günlük bir zaman bulunuyor. 4 Kasım’ın ardından Fortnite’ın yeni haritasında her şey yeniden normale dönecek. Yine de, özel Cadılar Bayramı teması, Epic Games’in yeni Fortnite haritasında da farklı deneyimlere açık olduğunu göstermesi açısından önem taşıyor.

İLGİLİ HABERLER