EğlenceManşetler

Fortnite yeni sezonda oyuncuları geleceğe ışınlıyor

fortnite 9. sezon

Fortnite oyuncuları için 9. sezon macerası sonunda başladı. Yeni sezonda oyuncuları, tahmin edilebileceği üzere, yeni bölgeler ve eşyalar ile özel kıyafetler bekliyor. 9. sezonda bir önceki sezonda ortaya çıkan volkanın patlamasıyla birlikte haritada kapsamlı değişiklikler meydana geliyor. Patlamada hasar gören Eğik Evler, Evrimleşmiş Evler’e dönüşüyor. Perakende Pazarı’nın yerini ise Ayrıcalıklı AVM alıyor.

Muzaffer’in Muz Standı ve Nugget Hut adını taşıyan iki yeni bölüm de haritaya eklenirken, yenilikler bunlarla sınırlı kalmıyor. Artık Fortnite haritasında yolculuk için oyunculara daha farklı ve eğlenceli bir yol sunuluyor. Hava Halkaları adını taşıyan bu yöntem, farklı bölgeler arasında hızlı hareket imkanı sağlayacak.

Tıpkı diğer güncellemeler gibi, 9. sezon güncellemesi de sürprizler barındırıyor. Bunlardan biri de oyuncuların toplayarak 9. sezonun sırlarını çözebilecekleri Fortbyte’lar. Toplanan her bir Fortbyte ile gizli bir resmin yeni bir parçası ortaya çıkacak. Toplam 100 parçadan oluşan Fortbyte’ların tümünü toplayan oyuncular farklı hediyeler de kazanacaklar.

Yeni sezonla birlikte üç yeni Sınırlı Süreli Mod (SSM) da oyundaki yerini aldı. Bunlardan Üçlü, üç kişilik ekiplerle yapılacak klasik Battle Royale maçları olacak. Som Altın modunda Efsanevi türdeki silahlarla hayatta kalma mücadelesi verilecek. Tek Atanlar adlı modda ise oyuncular 50 canla düşük yerçekimli ortamda ve yalnızca kekin nişancı tüfeği kullanarak hayatta kalma mücadelesi verecek.

Fortnite 9. sezon ile birlikte Savaş Bileti’nde de dolu bir içerik sunuyor. Oyuncuların 950 V-Papel karşılığında oyun içi mağazadan alabilecekleri 9. sezon Savaş Bileti, oyunculara Savaş Kuşu ve Pembeli Savaşçı adında iki özel kıyafet veriyor. Oyuncular sezon içerisinde Savaş Bileti’nin seviyesini yükselttikçe yeni eşyalar, hayvanlar ve süsler gibi 100’den fazla ödül kazanabilecekler.

İLGİLİ HABERLER