EğlenceTeknoloji

Fortnite’ın yeni sezon fragmanında Avengers imzası

postparty fortnite

Fortnite 6. Sezon açılışını üç dakikalık bir videoyla yaptı. Oyun için bir ilk olan tek kişilik deneyim hakkında da fikir edinmeye yardımcı olan bu videonun adeta bir kısa film tadında olmasının nedeni ortaya çıktı. Filmin The Avengers serisinde de kamera arkasında olan Joe ve Anthony Russo tarafından yönetildiği açıklandı.

Russo kardeşler tarafından The Verge sitesine gönderilen açıklamada şu ifadeler yer alıyor: “Epic’teki ekiple çalışmak fantastik bir deneyimdi. Fortnite popüler kültürde özel bir yere sahip. Donald Mustard’ın vizyoner bir hikaye anlatıcısı olduğunu düşünüyoruz. Kendisi hepimizi bu keşfedilmemiş bölgeye götürmeye devam ediyor.”

Fortnite ve Avengers arasındaki bu etkileşime pek şaşırmamak gerekiyor. Epic ve Marvel’ın birlikte çalışma geçmişi oldukça uzun. Geçtiğimiz yaz Fortnite’ta tamamen Marvel temalı bir sezon da yapılmıştı. 2018’de Avengers: Infinity War vizyona girdiğinde ise Fortnite’ta Thanos’u görmek mümkün olmuştu.

Fortnite 6. Sezon fragmanını yöneten Russo kardeşlerin övdüğü Donald Mustard da bu övgüye benzer şekilde karşılık verdi. Mustard, Thanos’un oyunda görünmesinin ve Russo kardeşlerin Fortnite’ta hâlihazırda büyük öneme sahip marka iş birliklerine ilham olduğunu belirtti.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER