Eğlence

Fortnite 6.02 güncellemesi Kuru Kafa Askeri kıyafetini geri getiriyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Epic Games, son zamanların en popüler oyunlarından Fortnite için 6.02 güncellemesini yayınladı. Güncellemeyle oyuna oyuncuların dans ederek savunması gereken dans pistleri ve Dörtlü Roketatar silahı ekleniyor. Hafta içinde duyurulan  İçerik Üreticilerini Destekleme Etkinliği de bu güncellemeyle birlikte başlıyor.

Epic Games’in 6.02 güncellemesi için hazırladığı sürpriz, Disko Dalaşı adını taşıyan sınırlı süreli bir mod oldu. Oyuncular 50?ye 50 iki takım halinde girdikleri bu modda, haritanın farklı noktalarında ortaya çıkan dans pistlerinde dans ederek pistin ortasındaki disko topunu yükseltmeye çalışacaklar. Dans Pistlerini ele geçirip savunarak dans çubuğunu en çabuk dolduran takım maçın galibi olacak.

Bu modda üçüncü ve son fırtına çemberine kadar ölen oyuncular yeniden doğacaklar. Fırtına durduğunda haritada 5 dans pisti ortaya çıkacak. Etrafta rakipler yokken pist üzerinde dans edince disko topu havaya yükselmeye başlayacak ve pist oyuncunun takımı tarafından ele geçirilmiş sayılacak. Pistte ne kadar çok oyuncu dans ederse disko topu o kadar hızlı yükselecek.

Yayınlanan güncellemeyle oyuna yeni bir silah da eklendi. Dörtlü Roketatar ile bir alana kısa sürede 4 roket birden atarak ateş üstünlüğü sağlamak mümkün. Destansı ve Efsanevi çeşitleri olan bu silahın roket başına 80/84 asgari hasar verme kapasitesi var. Yine bu güncellemeyle Portatif Hisar da oyuna geri dönüyor. Haritada bulunabilecek olan bu eşya ile kısa sürede sağlam savunma noktaları oluşturmak mümkün.

Güncellemenin bir başka sürprizi de oyuncuların uzun süredir tekrar oyuna eklenmesini istedikleri Kuru Kafa Askeri kıyafetinin oyun içi mağazaya gelişi oldu. Bu kez kadın versiyonuyla gelen kıyafeti 1500 V-Papel karşılığında oyun içi mağazadan almak mümkün. Kıyafetle birlikte özel baltası ve planörü de set olarak mağazada yerini aldı. Bu özel kıyafete sahip olmak isteyenlerin ellerini çabuk tutmaları gerekiyor, çünkü Kuru Kafa Askeri yalnızca sınırlı bir süre için oyunda olacak.

Fortnite İçerik Üreticilerini Destekleme Etkinliği de başlıyor

Fortnite 6.02 güncellemesiyle İçerik Üreticilerini Destekleme Etkinliği de başlıyor. 31 Aralık’a kadar devam edecek etkinlik süresince oyuncular oyun içinde V-Papel harcadıkça onların seçtikleri içerik üreticileri de belli bir oranda para kazanacaklar.

İLGİLİ HABERLER