Eğlence

Fortnite 5.20 güncellemesi çift namlulu pompalı tüfeği oyunculara getiriyor

fortnite 5.20Fortnite için her hafta düzenli olarak yayınlanan güncellemelerin en yenisinin merkezinde makineli tabancalar bulunuyor. Ancak güncellemeyle birlikte oyunculara ilgiyi makineli tabancaların üzerinden çekecek başka bir silah seçeneği de sunuluyor. Fortnite 5.20 güncellemesi çift namlulu pompalı tüfeği de oyunun cephanesine ekliyor.

Çift namlulu pompalı tüfek, sadece epik ve efsanevi paketlerinde bulunacak. Dolayısıyla bu tüfeğin yaygın olması pek muhtemel görünmüyor. Buna rağmen, tüfeği sandıklarda, mühimmat takviyelerinde ve otomatlarda bulmak da mümkün olacak. Dolayısıyla Fornite oyuncularının kendilerini bu silaha karşı hazırlamasında fayda var.

Çift namlulu pompalı tüfeğin ciddi hasarlara yol açabileceğini tahmin etmek ise pek zor değil. Epik paketteki çift namlulu tüfeklerin yakın mesafede 143 baz puana kadar hasara yol açabileceği belirtilirken, efsanevi pakette söz konusu hasar miktarı 150 baz puana yükseliyor.

Fortnite 5.20 güncellemesi beraberinde sınırlı süre için sunulacak bir oyun modunu da getiriyor. Steady Storm (Dengeli Fırtına) adını taşıyan bu mod standart bir Fortnite maçı gibi görünse de, Fırtına asla durmuyor. 15 dakikalık süre boyunca sürekli olarak oyuncuları kuşatan fırtınadan korunmak için daima fırtınanın önünde olmak gerekiyor. Fırtına yüzünden saniyede 10 baz puanlık hasar oluştuğunu göz önüne alınca fırtınadan kaçmanın önemi daha iyi anlaşılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER