EğlenceTeknoloji

Fortnite yeni sezona büyük bir değişimle başlayabilir

fortnite

Fortnite‘ın 10. sezonu yakında sona erecek. Bu da 11. sezonun çok uzakta olmadığı anlamına geliyor. Yeni sezon da yeni değişiklikler anlamına geliyor. Oyuna botların ekleneceği daha önce açıklanmıştı. Fortnite 11. sezon ile birlikte yeni savaş bileti ve haritayla baştan aşağı yenilenmiş bir deneyim sunabilir.

Fortnite sızıntılarını paylaşan bir Twitter hesabı, oyun dosyalarında bulunan 10 konumun görüldüğü bir listeyi paylaştı. Bu liste, oyuncuları önümüzdeki dönemde yepyeni bir harita veya en azından büyük değişikliklerin beklediğini gösteriyor.

Fortnite’ın yeni bir haritaya kavuşmasının artık bir gereksinim olduğu söylenebilir. Ana haritada çok sayıda değişiklik yapılmış olsa da, oyuncular iki yıldır paraşütle aynı adaya iniş yapıyor.

Fortnite 11. sezon ne zaman başlayacak?

Söz konusu liste, tek başına pek fazla anlam ifade etmiyor. Ancak oyundaki karakterleri savaş otobüsüne el sallarken gösteren bir ekran görüntüsü, yeni harita için hazırlıkların başladığı düşüncesini kuvvetlendiriyor.

fortnite 11. sezon

Fortnite’ın yapımcısı Epic Games, oyunun 11. sezonuyla birlikte büyük değişimlerin yaşanacağı konusunda bir ipucu vermiş değil. Yine de, mevcut işaretler oyunda gerçekleşecek değişimlerin sürpriz olmayacağını gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER