Eğlence

For Honor dört gün boyunca ücretsiz olarak oynanabilecek

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

for honorFor Honor için hazırlanan yeni güncelleme önümüzdeki hafta yayınlanacak. Ancak Ubisoft, güncelleme yayınlanmadan önce oyunculara oyunu ücretsiz olarak deneme imkanı sunacak. Oyun 10 Ağustostan itibaren dört gün boyunca PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ücretsiz olarak indirilip oynanabilecek.

Deneme süreci 10 Ağustosta başlayacak olsa da, PS4 ve Uplay kullanıcıları 7 Ağustostan itibaren oyunu indirmeye başlamıştı. Oyuncular ücretsiz deneme süresi boyunca tüm içerik ve modlara erişebilecek. Oyunu denemek isteyen PlayStation 4 kullanıcılarının PlayStation Plus’a abone olması gerekiyor. Xbox One sahiplerinden ise Xbox Live Gold üyeliği talep ediliyor.

Ücretsiz deneme süresi 13 Ağustos itibarıyla sona erecek. Ubisoft deneme süresiyle eş zamanlı olarak bir indirim kampanyası da başlatıyor. Oyunun tüm versiyonları, 10-20 Ağustos tarihleri arasında yüzde 50 indirimli olarak satılacak. PC oyuncuları içinse bu indirim fırsatı 14 Ağustosa kadar geçerli olacak. Ücretsiz deneme süresinin ardından oyunu satın alanlar, verilerini tam sürüme taşıyabilecek.

For Honor’ın üçüncü sezonu önümüzdeki hafta başlıyor

Oyunun “Grudge & Glory” adını taşıyan üçüncü sezonu 15 Ağustosta başlayacak. Güncelleme oyuna yeni içerik ve haritalar getirecek. Highlander ve Gladiator adını taşıyan iki yeni kahraman da oyuna katılacak.

İLGİLİ HABERLER