Eğlence

For All Mankind’ın yeni sezonunun yayın tarihi belli oldu

for all mankind
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple TV Plus’ın uzay yarışı tarihine alternatif bir yaklaşım getirdiği For All Mankind dizisinin üçüncü sezonunda izleyicileri Mars yolculuğu bekliyor. Dizinin yeni sezonu 10 Haziran’da izleyicilerle buluşacak. Yayınlanan fragman, yeni sezonda izleyicileri bekleyenler konusunda ipuçları da veriyor.

For All Mankind’ın ikinci sezonunda 1980’li yıllarda ABD ve Sovyetler Birliği arasında Ay’da geçen bir savaşı izlemiştik. Yeni sezon ise 1995 yılında geçecek ve ABD’nin Mars’ta koloni kurmaya çalışan ilk Dünya ülkesi olma çabası anlatılacak.

Yeni sezonda izleyicilerin karşısına hem tanıdık hem de yeni yüzler çıkacak. Dizinin ikinci sezonu Gordo ve Tracy Stevens’ın beklenmeyen ölümleriyle sona ermişti. Ay yürüyüşünde ölümcül dozda radyasyona maruz kalan Molly Cobb karakteri yeni sezonda da izleyicilerin karşısına çıkacak.

Joel Kinnaman (Ed Baldwin), Shantel VanSanten (Karen Baldwin), Jodi Balfour (Ellen Wilson) ve Cynthy Wu (Kelly Baldwin) gibi oyuncular, yeni sezonda da dizinin kadrosunda yer alıyor.

Coral Peña ve Casey W. Johnson da yeni For All Mankind sezonunda ekranda boy gösterecek.

İLGİLİ HABERLER