Eğlence

Apple’dan iddialı dizisine ikinci sezon onayı

for all mankind

Apple‘ın duyurduğu ilk Apple TV Plus projelerinden biri olan alternatif tarih dizisi For All Mankind, henüz yayınlanmadan ikinci sezon onayı aldı. Deadline’ın haberine göre, Apple bazı programlarının sözleşmelerini şimdiden yenileyerek Apple TV Plus’ta sürekli olarak orijinal içeriklerin sunulacağı mesajını vermeyi hedefliyor.

For All Mankind’ın Apple’ın şimdiden sözleşmesini yenilediği tek dizi olmadığı belirtiliyor. Şirketin başrollerini Jennifer Aniston ve Reese Witherspoon’un paylaştığı The Morning Show’un ikinci sezonuna da onay verdiği belirtiliyor. Başrolünü Jason Momoa’nın üstlendiği See’nin yeni sezonu için de taraflar arasında görüşmelerin sürdüğü söyleniyor.

For All Mankind ne zaman yayınlanacak?

Apple’ın Apple TV Plus için kendisine iddialı hedefler koyduğunu gösteren başka işaretler de mevcut. İzleyicilerine geniş bir orijinal içerik katalogu sunmak isteyen şirket, Band of Brothers’ın devamı niteliğindeki Masters of Air’i HBO’nun elinden kapmıştı. Apple, Netflix’e Roma ile Oscar kazandıran Alfonso Cuaron ile de uzun süreli bir anlaşma imzalamıştı.

For All Mankind’ın ilk bölümü 1 Kasım’da Apple TV Plus’ta yayınlanacak. Dizinin ilk sezonu 1 saat uzunluğundaki 10 bölümden oluşacak. For All Mankind’da ABD ve Sovyetler Birliği arasındaki uzay yarışının hiç bitmediği alternatif bir tarih işlenecek.

İLGİLİ HABERLER