EğlenceManşetler

Football Manager 2014 gelişmiş 3D maç motoru ve 1000’i aşkın değişiklikle geliyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sports Interactive ve Sega Football Manager 2014’ün Noel dönemi öncesinde yayınlanacağını duyurdu. Dünyanın en popüler futbol menajerlik oyununun bu en yeni sürümü PC ve Mac’e ek olarak Linux için de yayınlanacak. Bu durum Football Manager tarihinde bir ilk olma özelliğini taşıyacak.

football-manager-2014

Football Manager 2014’ün 1000’i aşkın değişiklikle birlikte geleceğini açıklayan Sports Interactive, oyunun hayranlarına gelmiş geçmiş en gerçekçi futbol menajerlik simülasyonu deneyimini vadetti. Gelişmiş 3D maç motoru, yenilenmiş taktik motoru ve bulut tabanlı kayıt desteği dikkat çeken yenilikler arasında yer alıyor. Bulut tabanlı kayıt desteği sayesinde Football Manager 2014 oyuncuları serüvenlerini farklı cihazlarda sürdürebilecek.

Football Manager 2014 ile birlikte oyunun Steam’deki varlığı da daha baskın hale gelecek. Oyuncular Steam Workshop araçlarını kullanarak kişiselleştirilmiş içerikleri daha kolay paylaşabilecek ve takas edebilecek. Fotoğraf ve logo paketlerine ek olarak, yeni görev editörü aracılığıyla oyuncular yeni görevler oluşturabilecek.

Transfer görüşmeleri daha gerçekçi bir yapıya bürünürken, yeni oyunda yönetim müdahaleleri, medya ve kadro ilişkilerinin yönetimi gibi seçeneklerde iyileştirmeye gidildi. Oyunun dili futbol dünyasının gerçek diline paralel bir hale getirilirken, haber sisteminde de değişiklikler yapıldı.

Sports Interactive Direktörü Miles Jacobson Football Manager serisini geliştirirken değişmeyen amaçlarının futbolseverlere dünyanın en gerçekçi fubol menajerlik simülasyonunu sunmak olduğunu dile getirdi. Jacobson bulut kayıt özelliğine dikkat çekerken, kişisel Twitter hesabı üzerinden hafta içi her gün 50 yeni özellik duyuracağını belirtti. Oyunun ön sipariş süreci de bugün itibarıyla başladı.

İlgili >> Football Manager

İLGİLİ HABERLER