EğlenceManşetler

FM23 Console versiyonunun PlayStation 5 için çıkış tarihi belli oldu

football manager 2023
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Popüler futbol menajerlik oyunu serisi Football Manager’ın en yeni oyunu Football Manager 2023 veya kısa adıyla FM23 geçtiğimiz kasım ayında oyuncularla buluşmuştu. FM23 ile birlikte serinin ilk defa oyun konsollarında da oynanabileceği açıklanmıştı. FM23 Console adını taşıyan konsol versiyonu Xbox için yayınlansa da, PlayStation 5’te çıkmamıştı. Oyunun PS5’te oynanabileceği tarih de belli oldu.

1 Şubat’ta yayınlanacak olan oyun, 14 Şubat saat 18.00’a kadar yüzde 20 indirimli şekilde satın alınabilecek. Football Manager’ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, oyunun konsol versiyonu için Sefa, Sports Interactive ve Sony’nin yakın bir çalışma yürüttüğü belirtildi.

Söz konusu açıklamada şu ifadeler de yer alıyor: “Transfer döneminde piyasa sürmemiz alışıldık değil, fakat ilk piyasaya sürme ertelendiğinden beri bizim önceliğimiz oyunu mümkün olan en kısa zamanda çıkarmak oldu. Normalde dünya çapında tüm transfer dönemlerinin bitmesini beklerdik fakat sosyal medya ve forumlarımızdaki sorularınız ve yorumlarınız bunun doğru karar olduğunu netleştirdi. Tüm küresel transfer dönemleri bittiğinde şubat sonu/mart başı gibi tüm PlayStation 5 oyuncularına ücretsiz transfer güncellemesi sağlayacağız.

fm23 console

Böylece en sevdiğiniz futbol kulübünün yönetiminde son hız ilerlemeniz ve en büyük sahnedeki hayata alışmanız için yeterince zamanınız olacak. Bir aydan sonra transfer verileri kesinleştiğinde futbol zaferine hazır bir şekilde yeni bir kariyere başlayabilirsiniz.”

FM23 Console için ne kadar ödemek gerekiyor?

FM23 Console da Football Manager 2023’ün diğer platformlardaki versiyonları gibi UEFA turnuvalarının heyecanını eksiksiz şekilde yaşamayı mümkün kılacak. Oyunun PlayStation Store sayfasında henüz bir fiyat bilgisi paylaşılmış değil. Ancak oyunun Xbox versiyonunun 499 TL karşılığında satıldığını düşününce PS5 versiyonunun da aynı fiyat karşılığında satılması muhtemel görünüyor.

İLGİLİ HABERLER