Eğlence

Florence: Monument Valley’nin tasarımcısından yeni oyun

florenceMonument Valley, mobil cihazlar için hazırlanmış en güzel oyunlar arasında yer alıyor. Oyun özellikle görselliği ve naif hikayesiyle insanları etkilemeyi başarıyor. Monument Valley’nin baş tasarımcısı Ken Wong, bu başarıyı Florence adını taşıyan yeni oyunuyla sürdürmeyi hedefliyor.

Tıpkı Monument Valley serisi gibi, yeni oyun da kendisine özgü ve çekici görsel tasarımıyla dikkat çekiyor. Ancak kullanıcılara sunulan oyun deneyimi, Monument Valley’nin yaşattığı deneyimden biraz ayrılıyor.

İnteraktif ve görsel bir roman tadında olan yeni oyunda, 25 yaşındaki Florence Yeoh’un iniş ve çıkışları üzerine odaklanan bir hikaye anlatılıyor. Oyuncular, ana kahramana kendisini ve gerçek aşkı keşfetme yolculuğunda eşlik ediyor. Çizgi romanları hatırlatan bir görsel tasarıma sahip olan oyun, melankolik müziğiyle de oyuncuları içine çekmeyi başarıyor.

Oyunda Florence dışında Kirsch isimli bir karakter de bulunuyor. Kısa hikayelerle örülü olan oyunda oyuncular iki karakter arasındaki ilişkiyi geliştirirken, çok sayıda görevi yerine getiriyor. Bir oyundan ziyade bir deneyim gibi görünen macera, hem iOS hem de Android üzerinde oynanabiliyor.

İLGİLİ HABERLER