Eğlence

Flipboard haberlerin yanında video sunmaya başlıyor

flipboard tv

Haber toplama uygulaması Flipboard, yeni bir servisi daha hayata geçiriyor. Flipboard TV adını taşıyan bu yeni serviste kullanıcılara reklamsız biçimde kısa videolar sunulacak. Samsung’un yeni Galaxy S20 telefonlarında ön yüklü şekilde yer alacak Flipboard TV’den yararlanmak için aylık 2.99 dolar ödemek gerekecek. İlk etapta sadece Galaxy S20 üzerinden erişilebilecek platform, daha sonra diğer cihazlara da açılacak.

Flipboard TV’de kullanıcılara kişiselleştirilmiş bir haber akışı üzerinde kısa videolar sunulacak. Bu akışa Flipboard uygulamasındaki özel bir sekme üzerinden erişilecek. Akışta kullanıcılara algoritmaların yardımıyla ilgi alanları doğrultusunda videolar önerilecek. Kullanıcılar konu veya yayıncıları takip ederek video akışlarını zenginleştirebilecek.

Flipboard TV’nin ilk katılımcıları arasında önemli medya kuruluşları bulunuyor. The Wall Street Journal, Bloomberg, Rolling Stone ve Variety, listede göze çarpan ilk yayın organları oluyor. Flipboard tarafından verilen bilgiye göre, dünyanın en büyük dergi gruplarından Conde Nast ile de görüşmeler devam ediyor.

Flipboard TV içinde Flipboard’un orijinal içerikleri de sunulacak

Flipboard TV’nin yola 100’den fazla kaynakla çıkacağı belirtilirken, serviste profesyonelce hazırlanmış içeriklerin bulunacağının altı çizildi. Flipboard CEO’su Mike McCue ise Wired sitesine yaptığı açıklamada, kendi orijinal video içeriklerini sunmayı planladıklarını da dile getirdi.

Ancak bu içeriklerin ücretsiz olarak sunulmayacağını bir kez daha hatırlatmakta fayda var. Flipboard TV’deki video içeriklere erişebilmek için aylık 2.99 dolar abonelik ücretini ödemek gerekiyor. Samsung’un yeni Galaxy S20 serisi telefonlarından birini alanlar Flipboard TV’ye üç ay boyunca herhangi bir ücret ödemeden erişebilecek. Flipboard ücretsiz bir uygulama olsa da, şirket yeni dönemde kısa ve yüksek kaliteli videolarla birlikte farklı bir yola sapacak gibi görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER