Teknoloji

Flipboard dergileri web ortamına geldi

Flipboard kullanıcılarına farklı türden içerikleri bir arada toplayarak bir dergi oluşturma ve bu dergiyi paylaşma imkanını geçtiğimiz mayıs ayında vermişti. Bu özelliğin web ortamına taşınmasıyla birlikte kullanıcılar özel olarak oluşturulmuş bu dergileri internet bağlantısına sahip cihazlarının tarayıcıları aracılığıyla da okuyabilecek.

flipboard-dergiler-230713

2014’e girerken web’deki varlığını artırmak isteyen Flipboard, dergilerle birlikte bu yöndeki ilk adımlarını atmış oldu. Arama ve abonelikleri barındıran tam teşekküllü Flipboard web deneyiminin dağıtımınaysa 2013’ün sonunda başlanması bekleniyor. Web arayüzüyle Flipboard kullanıcıları özel olarak hazırlanmış dergilere abone olabilecek ve tıpkı tablet ya da akıllı telefon kullanır gibi hikayeler arasında geçiş yapabilecek. Flipboard dergi ve makalelerin tadını çıkarmak için mobil uygulamalar halen daha yetkin olsa da, haberlerin geniş kitlelere ulaşmasında web arayüzünün önemli katkı sağlayacağı düşünülüyor.

Dergiler için web arayüzüyle birlikte Flipboard ”Büyük Fikirler” adını taşıyan yeni kategorisini de duyurdu. Bu kategoride önemli konulara, fikirlere ve amaçlara ait içeriklerin yer alacağı belirtildi. Web arayüzünde sunulan içerik şu an için muhteşem olmasa da, zaman geçtikçe bu içeriklerin daha çekici hale gelmesi bekleniyor. Flipboard dergilerine web ortamında erişmek için Chrome, Firefox ve Internet Explorer 9 ya da üstü bir tarayıcı sürümü kullanmak gerekiyor.

İlgili >> Flipboard

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER