Teknoloji

Kendi Flipboard dergisini oluşturan kullanıcılar için başkalarından yardım alma imkânı (videolu)

Sosyal medya kaynaklarından ve diğer web sitelerinden içerik toplayıp bunları dergi formatında, derli toplu bir şekilde kullanıcılara sunan Flipboard geçtiğimiz aylarda kullanıcıların da kendi dergilerini oluşturmalarına ve bunları herkesle paylaşmalarına imkan sağlamıştı. Gelen son güncellemeyle birlikte kendi dergilerini oluşturan kullanıcılar başkalarını da dergi içeriğine katkı için davet edebiliyor.

flipboard-120613

İnternet tabanlı bir dergi olsa da, çoğu derginin başarısı için birden fazla kişinin gayreti gerekebiliyor. Flipboard da böyle düşünmüş olmalı ki, son güncellemeyle birlikte başkalarına da oluşturulan dergilere katkıda bulunma fırsatı sunuyor. Şirketin blogunda konuyla ilgili olarak yayınladığı yazıda “Eğer sizin tutkularınızı paylaşan veya belirli bir konu hakkında bilgisi olan kişiler varsa, arkadaşlarınıza yardım için davet gönderebilirsiniz. Kabul ettikleri takdirde onlar da dergilere Flipboard içinde yer alan + butonu veya “Flip It” web yer imleyicisi yardımıyla kolaylıkla içerik ekleyebilecek. Dergi onların da kontrol paneline eklenecek.” diyerek yeni özelliğin nasıl çalıştığını anlattı.

Flipboard üzerinde dergi oluşturmaya hevesli kişiler arkadaşlarını veya bilgili gördükleri kişileri hazırladıkları dergi veya dergilere katkıda bulunmaya davet edebilir ve daveti kabul eden kişiler de Flipboard’un belirttiği araçlarla içerik eklemeye hemen başlayabilir. Flipboard’un iOS ve Android uygulamalarını iTunes App Store ve Google Play Store üzerinden indirebilirsiniz. Bu yenilik güncellenmiş olan versiyonlarda yer alıyor. Ayrıca anlattığımız bu sürecin nasıl işlediğini aşağıdaki video anlatıyor.

İlgili >> Flipboard Blog, iTunes App Store, Google Play Store

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER