Manşetler

Flipboard Android uygulamasının gayriresmi kurulum dosyası yayınlandı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Geçen hafta tanıtılan Samsung Galaxy S III ile aynı anda duyurulan ve şimdilik sadece o telefona özel olan Flipboard Android uygulamasına ait kurulum dosyasının er ya da geç internete düşeceğini daha o zaman söylemiştik. Beklentimiz gerçekleşti ve uygulamaya ait 2.32 MB’lık APK dosyası XDA Developers sitesi üzerinden yayınlandı. Bu APK dosyasını kullanarak Flipboard’u herhangi bir Android cihazına kurabilirsiniz. Biz HTC Sensation XE üzerinde denedik ve başarıya ulaştık.

Kurulum işlemini doğrudan telefon üzerinden başlatmalısınız. Bunun için APK dosyası telefonun belleğine transfer edilmiş olmalı. İnternet tarayıcısı üzerinden doğrudan indirebileceğiniz gibi, kurulum dosyasını bilgisayara indirmeniz durumunda da USB kablosu yardımıyla veya Dropbox gibi bulut depolama servislerini kullanarak uygulama kurulum dosyasını telefondan çalıştıracak hâle getirebilirsiniz.

İndirdiğiniz APK dosyasını açıp yükleme işlemini başlattığınızda bilinmeyen kaynaklardan indirilen dosyaların yüklenmesinin kapalı olduğu şeklinde bir uyarıyla karşılaşabilirsiniz. Bu durumda Ayarlar uygulaması altında bulunan Güvenlik bölümüne gidin ve Cihaz Yönetimi sekmesi altındaki “Bilinmeyen kaynaklar” seçeneğini aktif hâle getirin. Bunun ardından yükleme işlemini başlattığınızda Flipboard Android uygulamasının kurulumunu başarılı şekilde tamamlamanız gerekiyor.

 

Flipboard Android APK dosyasını aşağıdaki bağlantıda bulabilirsiniz.

İlgili – XDA Developers

İLGİLİ HABERLER