Manşetler

Flipboard Android uygulaması için beta niteliğinde APK yayınladı

Flipboard’ın Android ile uzun ve fırtınalı macerası devam ediyor. İlk etapta Samsung Galaxy S III’e özgü bir uygulama olarak yayınlanması beklenen Flipboard’un önümüzdeki aylardan itibaren daha geniş bir kapsama yayılmasına karar verilmişti. Yazılımın gayri resmi APK sürümü daha evvel XDA-developers tarafından internet sızdırılmıştı. Şimdiyse Flipboard bizzat kendisi APK temininde bulunuyor, tabii ki Beta şemsiyesi altında.

Beta versiyonu için daha önce kayıt yaptıranlar, APK’yı indirmek için gereken bağlantıyı çoktan elde etti. Kayıtlarını şimdi yaptıranlara ise bağlantıyı 24 saat içinde edinebilecekleri şeklinde bir mesaj gönderiliyor.

Halbuki Flipboard’ı indirmek isteyen ancak kayıt yaptırmak istemeyen kullanıcılar aşağıdaki ilgili bağlantıyı takip ederek uygulamayı cihazlarına yükleyebilir. Uygulamanın Google Play Store’da ne zaman yayınlanacağı ise henüz belli değil. Flipboard’un Android uygulamasının ana sürümünün ne zaman yayınlanacağı bilinmese de, dileyenler beta sürümle isteklerine ulaşabilecek.

İlgili – Flipboard

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER