Manşetler

Flipboard Android uygulaması 7 ve 10 inç’lik tabletlerle uyumlu hâle geldi

Flipboard geçtiğimiz mayıs ayında Samsung Galaxy S III ile birlikte Android platformuna gelmişti, ancak o zamandan beri sadece akıllı telefonlara özel bir versiyonu bulunuyordu. Bu da uygulamanın 7 inç ve daha büyük ekranlı Android tabletlerde daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunmasının önünde engel oluşturuyordu. Neyse ki, uygulamaya bugün gelen bir güncellemeyle durum değişti.

Flipboard Android uygulamasının yeni versiyonu 7 ve 10 inç’lik tabletleri de destekler hâle geldi. Ekran üzerinde bir seferde listelenen kutucuk veya haber sayısı artık daha fazla; böylelikle daha düzgün ve verimli bir okuma deneyimi sağlanıyor. Ayrıca bu güncellemeyle Android uygulaması da iOS uygulamasının tablet versiyonundaki görünümü kazanmış oldu.

Nexus 7 üzerinde yeni uygulamayı denediğimizde eski sürüme göre çok daha düzgün bir kullanıcı arayüzünün sunulduğunu gördük. Eğer bu yeni tasarım sizi memnun etmezse, uygulama ayarlarını değiştirerek tekrar telefon versiyonu görünümüne geri dönmeniz de mümkün. Ücretsiz olan Flipboard Android uygulamasını aşağıdaki Google Play Store bağlantısı üzerinden indirebilirsiniz.

İlgili >> Google Play Store

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER