Teknoloji

Flipboard 2016 ABD Başkanlık Seçimleri için özel bölüm oluşturdu

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

flipboard-2016-secim-merkezi-070815

ABD’de başkanlık seçimlerinin gerçekleştirilmesine 1 yıldan uzun bir süre var. Ancak adaylık yarışı, seçim heyecanının şimdiden yaşanmasını sağlıyor. Aday adayları hakkında bilgi almak isteyenlerin sayısının fazlalığını göze alan Flipboard, 2016 ABD Başkanlık Seçimleri için özel bir bölüm hazırladı.

2016 Seçim Merkezi adını taşıyan özel bölümde farklı kaynaklardan toplanan haberlere, makalelere ve analizlere yer veriliyor. Seçim merkezinde Konular, Adaylar, Politika, Popüler Haberler ve Flipboard’un Seçimleri olarak adlandırılabilecek beş bölüm yer alıyor.

Flipboard’un haber editörü Gabriella Schwarz, günümüzde milyonlarca insanın mobil cihazları aracılığıyla gelişmeleri takip ettiğini, ancak bilgilerin farklı mecralara dağılmasının olaylara dair değişik bakış açılarının görülmesinin önüne geçtiğini dile getirdi. Schwarz, 2016 Seçim Merkezi ile bu durumu değiştirmeyi amaçladıklarını belirtti.

Flipboard dışında kalan basın kuruluşlarının ve uygulamalarının da siyasetin nabzını tutmak için benzer bölümler oluşturabileceği söyleniyor. Flipboard 2016 Seçim Merkezi’ne hem masaüstünden hem de mobil cihazlardan “Keşfet” sekmesi aracılığıyla erişilebiliyor.

İLGİLİ HABERLER