EğlenceTeknoloji

Flight Simulator 2020 için beta testinin başlangıç tarihi belli oldu

flight simulator 2020

Microsoft imzalı Flight Simulator 2020, önümüzdeki dönemin merakla beklenen oyunları arasında yer alıyor. Oyundan gelen ilk görüntüler son derece detaylı grafiklerin varlığını, gerçekçi hava durumu ve trafik koşullarını göstermişti.

Oyunun geliştirici ekibi, kapalı beta döneminin başlangıç tarihini de sonunda duyurdu. Flight Simulator 2020’yi denemek isteyenler 30 Temmuz’dan itibaren oyuna erişebilecek. Bu da oyunun hataları düzeltme aşamasından çıkış öncesinde ince ayar aşamasına geldiğini gösteriyor.

Testin katılımcı havuzunu geliştirmeyi planlayan Microsoft, alfa testi dönemine dahil olmayanların da oyunu çıkışından önce deneyebilmesini istiyor. Oyunun geliştirici ekibi tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer alıyor: “Küçük bir hatırlatma: Eğer alfa testinin bir parçasıysanız, kapalı betaya da otomatik olarak katılabileceksiniz. Eğer alfa testine dahil değilseniz de, kapalı beta süreci için önümüzdeki haftalarda davetiye alabilirsiniz.”

Alfa programına katılmak için başvurda bulunanlar, beta dönemi başlamadan da alfa programına katılabilecek. Microsoft, alfa testinin beşinci aşaması için davetiyelerin gönderiminin de başladığını duyurdu. Son alfa sürümünde de odak noktasında oyundaki kusurları düzeltmek bulunuyor. Microsoft bir taraftan da detaylar üzerine yoğunlaşmayı sürdürüyor. Zira şirketin varlığına dikkat çektiği hatalardan birinde “Kar yerin üstünde olması gerektiği gibi görünmüyor” notu bulunuyor.

Flight Simulator 2020 oynamak isteyenlerin çok güçlü bir bilgisayara ve büyük bir boş alana sahip olması gerekeceğe benziyor. Oyunun yüklenmesi için 150 GB boş alana ihtiyaç duyulacağı belirtiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER