Teknoloji

Flickr’ın yeni iOS uygulaması ilk güncellemesini aldı, Facebook ve Twitter üzerinden arkadaşları buluyor

Instagram’ın tartışma yaratan yeni hizmet koşulları bazı kullanıcıların yenilenmiş Flickr iOS uygulamasına koşmasına neden olmuştu. Flickr da bu uygulamayı daha da iyi hâle getirme konusunda bir hayli gayret göstereceğini uygulamanın çıkışından kısa bir sonra gelen ilk güncellemeyle birlikte gösterdi.

Flickr’ın yeni uygulamasına gelen ilk güncelleme onu Instagram’ın değişikliklerinden dolayı Flickr’a koşan kullanıcıları kucaklayacak birtakım değişiklikler içeriyor. Yahoo servisin sosyal paylaşım özelliklerini ön plana çıkardı, bir kişi sizin yorum yaptığınız fotoğrafa yorum yapacak olursa onun da bildirimini alma şansına sahip olacaksınız. Görülüyor ki, Yahoo Flickr üzerinde yapılan tartışmaların daha da artmasını istiyor. Ayrıca uygulama Facebook ve Twitter’da etkileşim içinde olduklarınızı Flickr’da da daha kolay bulmanızı sağlayacak. Facebook’ta arkadaş olduğunuz bir kişi Flickr’a üye olduğunda bunun haberini alacaksınız. Ayrıca doğrudan uygulama içinden Twitter kullanıcılarını da arayabileceksiniz.

Yahoo, bu güncellemenin kullanıcılardan gelen geri bildirimler doğrultusunda hazırlandığını kaydetti. Bu durum uygulamanın gelecekte izleyeceği gelişim sürecinde kullanıcılardan gelen tepkilere önem verileceği konusunda bir işaret sayılabilir, özellikle sadık Flickr kullanıcıları 2.0 versiyonu için yaklaşık iki yıl bekledikten sonra.

İlgili >> iTunes App Store (Flickr)

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER