Teknoloji

Flickr iOS uygulamasına otomatik fotoğraf yükleme işlevi eklendi

Flickr, Yahoo’nun başına Marissa Mayer geçtikten sonra yeniden önem kazandı ve bu fotoğraf paylaşım servisinin iOS uygulaması da işlev bakımından fazlasıyla zenginleşti ve zenginleşmeye de devam ediyor.

flickr-logo-110213

Izgara görünümlü kullanıcı arayüzü ve filtrelerin ardından Flickr için gelen iOS 7 güncellemesi film rulosundaki fotoğrafların tam çözünürlüklü versiyonlarının Flickr’a yüklenmesine kapı açtı. Eğer fotoğraflarınızın Flickr sunucularında yedeklenmesini isterseniz, otomatik güncelleme işlevi işinize fazlasıyla yarayabilir. Öte yandan yüklenen fotoğraflar varsayılanda gizli olarak ayarlanıyor, yani sizden başka kimse bu fotoğrafları görmüyor.

Flickr editörünü kullanarak otomatik düzenlemeler yapma ve Google kullanıcı girişiyle ilgili sorunların giderilmesi de uygulama güncellemesinin sundukları arasında bulunuyor.

Flickr’ın sunduğu 1 TB’lık alan fotoğraflarınız için fazlasıyla yeterli görünüyor. Eğer internet bağlantınız da kotalı değilse, Flickr’ın sunduğu bu özellikten yararlanmamanız için bir engel yok.

İlgili >> iTunes App Store – Flickr

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER