Teknoloji

Flickr Android uygulamasını ve iOS için Photo Sessions özelliğini yayınladı – Video

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Popüler fotoğraf paylaşım servisi Flickr, iOS uygulamasını yayınladıktan yaklaşık iki yıl sonra Android uygulamasını yayınladı. Yeni Flickr uygulaması sayesinde artık Android cihaz sahipleri de üçüncü parti alternatiflere ihtiyaç duymadan çevrimiçi paylaşım servisine kolay bir şekilde fotoğraf yükleyip bunları paylaşabilecek.

Flickr’ın Android uygulamasında kamera işlevi ve çeşitli filtrelerde söz konusu. Dahili kamera arayüzünde otomatik odaklama ve flaş için çeşitli ayarlar mevcut. Çekilen fotoğraflar mevcut on farklı filtre veya efektle zenginleştirilebilir. Sonrasında bu fotoğraflar Flickr hesabına yüklenerek Facebook, Twitter, Tumblr veya e-posta aracılığıyla paylaşılabilir. Ücretsiz olan bu uygulama Android Market üzerinden indirilebilir durumda.

Bu arada Android uygulamasının yanı sıra Flickr iPhone ve iPad uygulaması için Photo Sessions adı verilen bir özelliği de duyurdu. Bu özellik bir arkadaşla birlikte, sanki yan yana oturup bir albümdeki fotoğraflara bakıyormuş gibi, fotoğraf galerinde gezinme imkânı sunuyor. Yeni özelliğin detaylı anlatımı için aşağıdaki videoya göz atabilirsiniz.

Video: Flickr Photo Sessions

İlgili – Android Market

İLGİLİ HABERLER