EğlenceManşetler

Flick Shoot Android Uygulama İncelemesi

Akıllı telefonların gündelik hayata dair alışkanlıklarda önemli değişiklikleri de beraberinde getirdiği kesin. Akıllı telefonlar sadece haber alma ve haber iletme yollarını değiştirmekle kalmadı, oyun dünyasına da önemli yenilikler getirdi. Oyun konsolları ya da bilgisayarlarda oynanan birçok oyun da mobil platformlarda yerlerini alırken, akıllı telefonların kapasiteleri ve özellikleri doğrultusunda tasarlanmış oyunların bazıları da önemli bir popülariteye eriştiler. Popülariteye erişen oyunlar arasında Angry Birds, Cut The Rope gibi oyunlar ön plana çıksa da, sporla ilgili oyunlar da muhtelif platformlarda kullanıcılar tarafından beğeniyle karşılandılar. Spor denilince ülkemizde akla gelen ilk branş olan futbol ile ilgili oyunlar da doğal olarak kullanıcıların ilgisini çekiyor. Bu oyunlardan birisi de Flick Shoot. Okul sıralarında bozuk paralarla oynanan oyunların daha teknolojik versiyonu olarak nitelendirilebilecek olan Flick Shoot, oynayanlara eğlenceli dakikalar vadediyor.

Flick Shoot’ta kullanıcılar oyunu beş farklı modda oynayabilme şansına sahip. Ancak, baraja karşı şut çekilen ”Wall Kick” modunu oynayabilmek için oyunda 10 bin altın kazanmak ya da oyunun Pro sürümünü satın almak gerekiyor. Pro sürümünü satın alanlar oyunu reklamsız olarak oynayabilecekler. Multiplayer modu adından da anlaşılacağı üzere oyunu başka oyunculara karşı oynama şansını sağlarken, Time Attack modunda zamana karşı bir yarış söz konusu. Atılan her gol kullanıcıya ekstra bir zaman sağlarken, kullanıcıya sağlanan ekstra süre topun filelerle buluştuğu bölgeye göre değişiyor.

Bir diğer mod olan Arcade’de ise oyuncular herhangi bir zaman kısıtlaması içinde olmadan, kaleyi şut bombardımanına tutuyorlar. Oyunculara 12 top verilirken, top filelerle buluştuğu sürece top sayısında bir eksilme olmuyor. Ancak, gollerin kaçması durumunda top sayısı bir eksiliyor.

Goal Post modunda ise kullanıcılara diğer modlara göre daha sıradışı bir görev biçilmiş durumda. Bu mod esnasında oyuncuların asıl görevi topu ağlara göndermek değil, direğe nişanlamak. Kalecinin topu kurtarması ya da topun auta gitmesi de kullanıcının puan alması için yeterli olmazken, topu direğe nişanlamanın kaleye göndermeye kıyasla daha zor olduğu Flick Shoot sayesinde bir kez daha anlaşılıyor. Bu modda da tıpkı Arcade modunda olduğu gibi oyunculara 12 adet top veriliyor. Ancak, bu sefer gol atıldıkça topların sayısı eksiliyor.

Facebook entegrasyonu sayesinde oyuncular elde ettikleri skorları Facebook üstünden arkadaşları ile paylaşabiliyorlar. Oyunun arayüzü başlangıç seviyesi olarak nitelendirilebilecek olan Android cihazlarda da sorunsuz bir biçimde çalışırken, oyunun oynanması esnasında da herhangi bir sorunlar karşılaşmak pek olası durmuyor.

Flick Shoot ile özellikle futbolsever Android cihaz sahiplerinin oldukça eğlenceli vakit geçireceğini söylemek pek de yanlış olmayacaktır. Google Play Store üstünden ücretsiz olarak indirilebilen uygulama ile futbolseverler parmaklarını Messi ve Ronaldo gibi şutlar atmak için kullanabilirler.

İlgili >> Google Play

İLGİLİ HABERLER