Eğlence

Flappy Bird’ün devamı Swing Copters iOS ve Android için çıktı

swing-copters-210814

Olağanüstü bir popülarite yakalayan Flappy Bird oyununu insanlarda fazla bağımlılık yarattığı gerekçesiyle App Store ve Google Play’den geri çeken Vietnamlı yazılım geliştiricisi Dong Nguyen’in beklenen oyunu Swing Copters iOS ve Android için yayınlandı.

Swing Copters her açıdan Flappy Bird çizgisini takip ediyor ve hatta onun bir klonu olduğu şeklinde nitelendirmede de bulunulabilir. Ancak bu sefer gerçekten Flappy Bird hitinin geliştiricisi tarafından çıkarılmış bir klondan bahsediyoruz.

Swing Copters oyununda kuşun yerine bir uçan aracı kontrol ediyorsunuz ve yatay yerine dikeyde ilerliyorsunuz. Flappy Bird’deki tarzda grafikler de oyunu süslüyor.

Oyunun açıklaması oldukça kısa tutulmuş ve Flappy Bird ile ilgili bir bahiste bulunulmamış. “Bir pervaneli şapkayla uçmak göründüğü kadar kolay değil.” şeklinde Türkçeleştirebileceğimiz bir cümle ve oyunun nasıl oynandığına dair basit bir tarif açıklama bölümünde yer alıyor. Ekrana dokunarak yön değişimi yapılıyor, dört madalyon elde ederek de oynayacak daha fazla karakter elde etmeniz mümkün oluyor.

Tıpkı Flappy Bird gibi Swing Copters içinde de reklamlar bulunuyor. iOS versiyonunda 1,99 TL karşılığında reklamlar kaldırılabiliyor.

Swing Copters’ın iOS ve Android versiyonlarını aşağıdaki kaynak bağlantıları takip ederek indirebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER