Fırsatlar

Fiyat-performans oranı yüksek dizüstü bilgisayar arayanlar için HP 255 G7 fırsatı

hp 255 g7

Okul için uygun fiyatlı, ihtiyaçları karşılayacak bir dizüstü bilgisayar arayanlar için Amazon.com.tr’de HP 255 G7 modeli 4999 TL’lik bir fırsat fiyatıyla müşterilere sunuluyor.

Her ne kadar AMD Ryzen 5-3500U gibi, daha eski nesil bir işlemciyle gelse de, özellikle öğrencilerin ders ve diğer ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayacak performansı sunacaktır. İşlemcinin yanında 8 GB RAM, 512 GB SSD geliyor. 512 GB’ın da günümüz koşullarında fazlasıyla yeterli olduğunu söyleyebiliriz.

HP’nin bu dizüstü bilgisayarında 15.6 inç ekran var. Ekran 16:9 görüntü oranına sahip ve buna bağlı olarak sayısal tuş takımlı bir klavye var. Ekranın memnun edici özelliklerinden bir tanesi de Full HD çözünürlükte olması. Bu fiyat bandındaki bir dizüstü bilgisayar için bu özellik de gayet iyi görünüyor.

Windows 10 Home ile yüklü olarak gelen dizüstü bilgisayarda üç adet USB 3.0 portu, 1 adet HDMI portu, RJ-45 Ethernet portu gibi zengin bir port dizisi de mevcut. 1.78 kg ile dizüstü bilgisayar ortalamalarında ağırlığa sahip kasası da oldukça şık görünüyor.

Bu dizüstü bilgisayarı söz konusu fiyattan, sınırlı bir süre için Amazon.com.tr’den satın alabilirsiniz. Bu arada diğer laptop önerileri için de videomuza göz atmanızı tavsiye ederiz.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
Fiyatlar yayın tarihinde alınan fiyatlardır, daha sonra değişiklik gösterebilir veya ürün satıştan kaldırılabilir.
İLGİLİ HABERLER