Teknoloji

Fiyat-performans denkleminde yeni bir oyuncu olan Vivo Y36 satışta

vivo y36

Vivo, bu ayın başında ön satışlarını açtığı yeni modeli Y36‘yı Türkiye pazarına sundu. Fiyat-performans dengesi konusunda yeni bir referans noktası olmayı hedefleyen Y36, özellikle genç ve hızlı tempolu yaşam tarzını benimsemiş tüketicilerin dikkatini çekiyor.

Y36, yüksek kapasite ve genişletilmiş RAM ile fark yaratmayı hedefliyor

Y36, gücünü Qualcomm Snapdragon 680 işlemciden alıyor ve Android 13 işletim sistemi ile Funtouch OS 13 arayüzü üzerinde çalışıyor. Cihazın en önemli özelliklerinden biri olan genişletilmiş RAM, boşta kalan ROM alanını RAM olarak kullanarak telefonun daha hızlı ve akıcı bir performans sunmasını sağlıyor. Ayrıca, Y36’nın geniş depolama kapasitesi kullanıcılara 250 bin adede kadar fotoğraf, 500 saatin üzerinde HD video ve 6,5 milyon belge saklama olanağı sunuyor.

Vivo Y36’nın diğer dikkat çekici özellikleri arasında 6.64 inç büyüklüğündeki delik çentikli LCD ekranı ve 90Hz yenileme hızı yer alıyor. Bu özellikler, kullanıcılara konforlu bir izleme deneyimi sunuyor. Cihazın 16 MP ön kamera ve 50MP arka ana kamera kombinasyonu, kullanıcılara profesyonel kalitede fotoğraflar çekme olanağı sağlıyor. Y36’nın düşük ışık koşullarında bile net fotoğraflar çekebilmesini sağlayan Süper Gece Algoritması teknolojisi, cihazın fotoğrafçılık yeteneklerini daha da güçlendiriyor.

Y36’nın 5000mAh kapasiteli güçlü bataryası ve sadece 15 dakikada yüzde 30’a kadar şarj olabilen 44W FlashCharge özelliği, kullanıcılara priz başında daha az zaman geçirmelerini sağlıyor. Vivo’nun Y36 modelini satışa sunarken kullanıcılarına verdiği iki büyük Android Güncelleme ve üç yıl Android Güvenlik Güncelleme garantisi, kullanıcıların güncel, güvenli ve istikrarlı bir akıllı telefon deneyimi yaşamalarını sağlıyor.

Vivo Y36 Türkiye fiyatı

Vivo, Y36 modelini iki büyük Android Güncelleme garantisi ve üç yıla kadar Android Güvenlik Güncelleme garantisi ile teknoloji mağazaları ve e-ticaret platformlarında satışa sunuyor. Ayrıca tüketiciler Y36’ya myvivoshop.com üzerinden 2 yıl zorunlu üretici garantisine ek 1 yıl ekstra ücretsiz üretici garantisi ve 1.599 TL değerinde TWS2 ANC hediyesi ile 10.999 TL karşılığında sahip olabiliyor. 

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER