Manşetler

Video: Fitbit Versa Kutusundan Çıkıyor

fitbit versa kutu açılımı

Fitbit’in geçtiğimiz haftalarda Türkiye lansmanını gerçekleştirdiği Fitbit Versa test merkezimize ulaştı. Çok yakında detaylı incelemesini bulacağınız akıllı saatin kutu açılımını birlikte yapıyoruz. Kurulumu yaptıktan sonra da ilk turu atıyoruz.

Fitbit Versa, kare şekilli ekranı, yuvarlatılmış köşeleri ve lastik kayışıyla şık ve rahat bir spor saati görünümünü taşıyor. Cihazın kutusundan çıkan şarj beşiğinin yanında bir adaptör bulunmuyor. Bu nedenle şarj beşiğini bilgisayar ya da uygun bir USB güç çıkışına bağlamanız gerekiyor. Öte yandan hızlı başlangıç kılavuzu, garanti belgesi, daha uzun bir yedek kayış gibi unsurlar kutudan çıkanlar arasında bulunuyor.

Fitbit Versa’nın kurulumu için App Store veya Google Play’den ücretsiz olarak indirebileceğiniz Fitbit uygulamasına ihtiyaç var. Kurulum işlemi yarım saat kadar sürüyor, biz kurulum yaparken bir güncellemenin de indirilip kurulması gerekti. Kullanmaya başlamadan önce hem akıllı telefondaki Fitbit uygulamasında hem de Versa üzerinde kullanım ipuçları gösteriliyor. Bu sayede saatte neyin nerede olduğunu daha rahat biçimde görebilirsiniz.

Fitbit Versa ile ilgili daha fazla ayrıntıyı çok yakında yayınlayacağımız detaylı incelemede bulacaksınız.

İLGİLİ HABERLER