Teknoloji

Fitbit’in yeni akıllı saati Fitbit Versa adını taşıyabilir

fitbit versaFitbit akıllı saat portföyünü genişletmeye hazırlandığını kısa süre önce resmi olarak duyurmuştu. Fitbit Blaze 2 adını taşıyacağı söylenen akıllı saate ait görseller de bir süre sonra ortaya çıkmıştı. Ancak son iddialara göre, akıllı saat Fitbit Versa ismiyle raflarda olacak.

Yeni ismi ilk olarak paylaştığı sızıntıların doğruluğuyla ün kazanan Evan Blass duyurdu. Blass, Twitter hesabı aracılığıyla saati ve adını gösteren bir görsel paylaştı. Buna ek olarak, saate ait görseller Wareable sitesinde de yayınlandı. Ortaya çıkan görseller, Versa’nın Fitbit Blaze’in devamı olduğu algısını değiştirmiyor. Yeni sızıntı saatin özellikleri konusunda somut bir bilgi vermiyor.

Ancak Fitbit’in yeni akıllı saatinin özellikleri konusundaki iddialar da bir süredir etrafta dolaşıyor. Versa’nın 50 metreye kadar suya dayanıklı olacağı ve Fitbit’in ilk akıllı saati Ionic gibi Fitbit OS yazılımını taşıyacağı belirtiliyor. Akıllı saatin Fitbit’in diğer ürünlerinden daha geniş bir kitleye hitap etmesi öngörülüyor.

Fitbit Versa, geniş kitlelere kompakt tasarım ve uygun bir fiyatla hitap edecek gibi görünüyor. Akıllı saatin ilkbahar ayları içinde tanıtabileceği söylense de, henüz bu konuda Fitbit’ten bir ipucu gelmiş değil.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER