Teknoloji

Fitbit bilekliğinizi Tory Burch imzalı aksesuarların içinde saklayın

fitbit-tory-burch-1

Bir egzersiz takip cihazını modaya uygun hâle getirmek pek de kolay bir iş değil. Endüstrinin önemli bir kısmı bu soruna somut bir çözüm getirmekten kaçınıp daha düşük profilli tasarımları tercih ederken, Fitbit Flex bilekliğiyle bir teknolojik ürünün nasıl güzel bir tasarıma sahip olabileceğini açıkça göstermişti. Bu cesur adımlarına bir yenisini daha ekleyen Fitbit, tasarımcı Tory Burch imzalı aksesuarlarıyla ürünlerinin yanına “şık” sıfatını da yerleştirmeyi amaçlıyor.

fitbit-tory-burch-3

Burch’ün Fitbit için tasarladığı aksesuarlar arasında pirinç bir kolye ucu, pirinç bir bileklik ve iki farklı renk seçeneğiyle gelen silikon bantlar bulunuyor. Tamamı Fitbit Flex için hazırlanan bu akesuarlar şık ve güçlü tasarımlarıyla göze çarpıyor. Pirinç aksesuarlarda kullanılan işlemeler ise Tory Burch katalogunu yakından takip edenlerin hemen tanıyacağı cinsten. Ortaya çıkan nihai aksesuarlar Fitbit ve Tory Burch arasındaki ortaklık anlaşması duyurulduğu zaman paylaşılan taslaklardan farklı olsa da, göze oldukça hoş geldikleri gerçeği değişmiyor.

fitbit-tory-burch-2

Pirinç kolye ucunun fiyatı 175 dolar, pirinç bilekliğin fiyatıysa 199 dolar olarak açıklandı. Silikon bantları satın almak isteyenlerin ise 38 dolar ödemesi gerekiyor. 99 dolarlık Fitbit Flex’in aksesuarlarına cihazın kendisinden daha fazla para ödemek kulağa biraz garip gelse de, şıklığından taviz vermeyi istemeyen Fitbit kullanıcıları bu aksesuarlara kayıtsız kalamayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER