Manşetler

Fitbit’ten yeni ürünler: Sense 2, Versa 4 ve Inspire 3

fitbit sense 2
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Giyilebilir ürün pazarının önemli oyuncularından biri olan Fitbit, uzun süredir devam eden sessizliğini bozdu. Google’ın sahibi olduğu şirket, üç yeni ürünü gözler önüne çıkardı. Fitbit Sense 2 ve Versa 4 akıllı saatlerini ve Inspire 3 bilekliğini tanıttı. Şirketin yeni ürünlerinin odak noktasında da yine konfor ve uzun pil ömrü bulunuyor.

Akıllı saatler Sense 2 ve Versa 4’ü bir arada değerlendirmekte fayda var. Her iki cihaz da seleflerine kıyasla çok sayıda faydalı güncelleme barındırıyor. Hem Sense 2 hem de Versa 4 kalp atış hızını sürekli olarak takip edebiliyor. Hareket, stres ve uyku takibi özellikleri de barındıran saatlerin pil ömrü ise 6 günü geçiyor.

Fitbit Sense 2 ve Versa 4’ün en önemli yeniliklerinden birisi Google Haritalar desteği olurken, Google Wallet da saatlerle ödeme yapmakta kullanılabilecek. Sense 2’de elektrodermal aktivite sensörü de mevcut. Versa 3’te mevcut olmayan push bildirim desteği de Versa 4 ile geri dönüyor.

Fitbit giderek kalabalıklaşan giyilebilir ürün pazarında yazılım özellikleri ve servislerle fark yaratmayı hedefliyor. Bu doğrultuda Fitbit Premium aboneleri hem Sense 2’de hem de Versa 4’te Uyku Profilleri’ni inceleyebilecek. 10 farklı kriteri inceleyen Fitbit, kullanıcılarına uykularını geliştirmeleri için tavsiye verecek. Stres Yönetimi Skoru ise kullanıcıların gerginlik seviyelerini kontrol etmelerine yardımcı olacak.

Fitbit Sense 2 ve Versa 4 için ön satış dönemi başladı. Sense 2’nin ABD fiyatı 299.95 dolar, Versa 4’ün fiyatı ise 229.95 dolar olarak belirlendi. Her iki saatte de kullanıcılar altı ay boyunca Fitbit Premium’un imkanlarını ücret ödemeden deneyimleyebilecek. Saatlerin sonbaharda raflardaki yerini alması bekleniyor.

Fitbit Inspire 3

Giriş segmentinde konumlanan Fitbit Inspire 3 bileklik ise ince tasarımı ve 10 günlük pil ömrüyle dikkat çekiyor. Akıllı saatler kadar fazla özellik barındırmayan Inspire 3’te de kullanıcılara altı aylık Premium aboneliği armağan ediliyor. 99.95 dolarlık fiyat etiketiyle ön siparişe çıkan Inspire 3 de eylül ayında kullanıcılarla buluşacak.

İLGİLİ HABERLER