Teknoloji

Fitbit Luxe paslanmaz çelik kasa ve OLED ekran ile gelecek

fitbit luxe
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Fitbit geçtiğimiz ay çocuklar için Ace 3 isimli akıllı bilekliği duyurmuştu. Görünen o ki, Google’ın sahibi olduğu şirket yakın zamanda portföyüne yeni ürünler de ekleyecek. Fitbit Luxe adını taşıyacağı söylenen yeni ürünlerden birine ait fotoğraflar WinFuture sitesi tarafından paylaşıldı.

Fotoğraflara bakıldığında bilekliğin zarif bir tasarıma sahip olduğu ve en az üç renk seçeneğiyle geleceği görülüyor. Cilalı paslanmaz çelik kaplı kasa ve değiştirilebilir kayışa sahip olacağı görülen Luxe, akıllı bilekliklerde pek sık rastlanmayan tarzda standart bir kayış kopça mekanizması taşıyor.

Bilekliğin renkli OLED dokunmatik ekranının çözünürlüğü bilinmiyor. Fitbit Luxe’nin özellikleri konusunda henüz bir sızıntı olmasa da, paylaşılan fotoğraflar sayesinde bazı ipuçları görülüyor. Nefes eğitimi, kalp atış hızı takibi, uyku takibi ve spor modu gibi özelliklerin Luxe’de kullanıcıları beklediği anlaşılıyor.

fitbit luxeStres izleme özelliğine de sahip bilekliğin suya dayanıklı olacağı söyleniyor. Suya dayanıklı kasa, yüzerken Luxe’yi çıkarmak gerekmediği anlamına geliyor. Bileklikte GPS özelliğinin bulunmayacağı da paylaşılan bilgiler arasında yer alıyor.

Fitbit Luxe için henüz ortada bir fiyat veya çıkış tarihi bulunmuyor. Ancak fotoğrafların internete sızması, resmi duyurunun çok uzak olmadığı anlamına geliyor.

İLGİLİ HABERLER