Teknoloji

Yeni Fitbit Inspire 2 güncellemesi Tile entegrasyonunu getiriyor

fitbit inspire 2 tile
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Fitbit ve Tile, iki şirket için de önemli sayılabilecek bir iş birliğine imza attı. Fitbit Inspire 2 sahipleri artık Tile tarafından üretilen Bluetooth takip cihazlarının yerleştirildiği aksesuarların yerini tespit edebilecek.

Bu yeni özelliği Inspire 2’ye getiren güncelleme, ücretsiz olarak dağıtıma çıktı. Kullanıcıların sadece Fitbit uygulaması üzerinden Inspire 2’yi güncellemeleri ve Bluetooth takibini eklemeleri gerekiyor. Bundan sonraki aşamada ise Tile uygulaması indiriliyor ve aktive ediliyor.

Tile uygulamasının aktive edilmesinin ardından Inspire 2 kullanıcıları, kayıp cihazlarının yerini akıllı bileklik üzerinden tespit edebilecek. Bunun için cihazın görüldüğü son konumdan veya Tile’ın küresel kitle destekli şebekesinden yararlanabilecek.

Fitbit Inspire 2 sahipleri Tile Premium’a kayıt da olabilecek. Tile Premium servisinde aylık 2.99 veya yıllık 29.99 dolar karşılığında kullanıcılara akıllı bildirimler ve diğer “üst sınıf” içerikler sunuluyor.

Fitbit cephesindeki yenilikler bununla sınırlı kalmıyor. Fitbit Charge 4 de kandaki oksijen seviyesini ve deri sıcaklığını ölçebilecek. Buna ek olarak, Charge 4 sahipleri sağlık ölçümleri paneline de erişebilecek.

İLGİLİ HABERLER