Teknoloji

Fitbit egzersiz önerilerini geliştirmek için kişisel idman uygulaması FitStar’ı satın aldı

fitstar-fitbit-060315

Geçtiğimiz sonbaharda üç yeni egzersiz bilekliği duyuran Fitbit, şimdi de bu cihazların egzersiz yönetim özelliklerini geliştirmek adına hamleler yapıyor. Şirket bu amaç doğrultusunda FitStar adını taşıyan ve kullanıcılarına mobil cihazlarda video temelli kişisel idman seansları düzenleyen egzersiz uygulamasını satın aldı.

FitStar’ın eğitmen kadrosu içinde eski Amerikan futbolu oyuncusu Tony Gonzalez ve yoga gurusu Tara Stiles gibi popüler olarak nitelenebilecek isimler bulunuyor. Bu satışla birlikte FitStar kullanıcılarının diğer istatistiklerle birlikte egzersiz detaylarına erişmesi de mümkün hâle geldi.

Uyumlu bir cihaza sahip olanlar, yakında FitStar egzersizlerine ait kalp atış hızı verilerine de erişebilecekler. Fitbit’in mevcut yazılımı hareket, uyku ve yemek takibi gerçekleştirse de, isteğe bağlı bir kişisel antrenman koçunun sisteme eklenmesi önemli bir aşama anlamına geliyor. Ancak bu hizmetten faydalanmak için aylık 8 dolar veya yıllık 40 dolar karşılığında FitStar abonesi olmak gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER