Teknoloji

Fitbit Charge 6’nın tanıtılacağı etkinliğin tarihini açıkladı

fitbit charge 6

Kısa süre önce mobil uygulamasının tasarımını yenileyen Fitbit, başka bir duyuruya daha hazırlanıyor. Google’ın sahibi olduğu giyilebilir ürün şirket, 28 Eylül’de bir ürün tanıtım etkinliği gerçekleştirecek. Bu etkinlikte Fitbit Charge 6 akıllı bilekliğin tanıtılması muhtemel görünüyor. Şirket tarafından X’te yapılan paylaşım net detaylar barındırmasa da; ekranı, gövdesi ve kayışıyla Charge 5’i hatırlatan bir cihaz fark ediliyor. Dolayısıyla bu etkinlikte Charge 6’nın tanıtılması bekleniyor.

Charge 6’nın tasarımı itibarıyla 2021 çıkışlı selefi Charge 5’e benzeyeceği daha önce ortaya çıkmıştı. Burada temel fark fiziksel bir tuş eklenmesi olacak gibi görünüyor. Paylaşılan videoya bakıldığında Charge 6’nın tasarımı konusunda şimdiden net bir şey söylemek pek mümkün değil.

Charge 6’nın en önemli yönlerinden birisi de Google servislerini entegre şekilde sunması olacak. Sunulanlar arasında YouTube Music’te çalan müziği kontrol edebilme ve Haritalar’da sunulan navigasyon bilgilerine erişebilmek gibi imkanlar yer alıyor.

Google Fitbit Charge 6’dan bir hafta sonra Pixel Watch 2’yi tanıtacak

Fitbit’in 28 Eylül’deki etkinliğinden bir hafta sonra da 4 Ekim’de Google Pixel 8 ve Pixel 8 Pro’yu tanıtacak. Bu etkinliğinde Pixel Watch 2’nin de resmiyet kazanması bekleniyor. Google’ın iki etkinliği birbirinden ayırarak Fitbit Charge 6’ya olan ilgiyi bölmek istemediği söylenebilir. Charge’ın Fitbit’in en popüler ürün serilerinden biri olduğunu hatırlatmakta fayda var.

İLGİLİ HABERLER