Teknoloji

Fitbit Charge 5’teki bağlantı kopma sorununu çözmek için kolları sıvadı

fitbit charge 6 5
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Fitbit Charge 5 en popüler akıllı bileklikler arasında yer alıyor. Şirketin portföyündeki en gelişmiş fitness takip bilekliği olan Charge 5, çok sayıda özelliği ince bir kasa içinde kullanıcılara sunuyor. Charge 5 sahiplerinin bir süredir yaşadığı bağlantı sorunları Fitbit’in destek forumlarında paylaşılıyor.

Bazı kullanıcılar Charge 5’lerinin telefon bağlantısının koptuğunu belirtirken, bilekliğin cihazın Fitbit uygulamasına canlı ve eski verileri aktarmasının ve eş zamanlamasının durduğunu ifade ediyor. Yeniden başlatma ve diğer yöntemlerin sorunu çözmediği de belirtiliyor.

Charge 5’in hangi yazılım sürümünün bu soruna yol açtığı bilinmiyor. Ancak Fitbit’ten yapılan açıklamada, sorunun çözümü için çalışmaların başladığı belirtildi. Sorunun ne zaman çözüleceği hâlâ bilinmiyor. Kaç kullanıcının sorundan etkilendiği de belirsizliğini koruyor. Ancak sorunun haftalar veya aylar sürmemesi umuluyor.

Fitbit Charge 5 dışında başka Fitbit ürünlerinde bu tarz bir problem yaşanmıyor gibi görünüyor. Fitbit’in kullanıcılarını daha fazla üzmemek için oldukça hızlı hareket edeceği söylenebilir.

İLGİLİ HABERLER