Teknoloji

Fitbit Charge 4 yazılım güncellemesiyle yeni özellikler kazanıyor

fitbit charge 4

Fitbit Charge 4 için gelen en son yazılım güncellemesi bu akıllı bileklik için dinamik GPS ve “akıllı uyandırma” gibi iki dikkate değer seçeneği ekliyor. 9to5Google tarafından dikkat çekilen bu güncelleme ile birlikte yenilikler tüm kullanıcılara dağıtılmaya başlandı.

Dinamik GPS sayesinde telefon yakınlarda olduğunda onun GPS’ine bağlanılabilecek. Bu da konum doğruluğunu artıracak ve Fitbit’in pil ömrüne olumlu katkıda bulunacak. Eğer telefonunuz yakınlarda değilse, izleyici kendi dahili GPS’ini kullanmaya başlayacak. Sonuç olarak bu durum pilin biraz daha hızlı şekilde tükenmesine neden olacaktır.

Smart Wake olarak adlandırılan akıllı uyandırma özelliği de dikkat çekici görünüyor. Giyilebilir ürünün uyku takipçisiyle birlikte çalışıyor ve sizi en dinlenmiş hâlde olduğunuz zamanda uyandıracak şekilde alarmlar kuruyor. Bir başka yeni seçenek ise kullanıcılara Fitbit uyandırıldığında ekranın ne kadar süre boyunca açık kalmasını belirleme imkanı veriyor.

Bu yeni özelliklere ek olarak, Fitbit Charge 4 Spotify kontrolü, yedi günlük pil ömrü ve normalde Fitbit’in akıllı saatleri için sunduğu birtakım üst seviye özellikler var. Bu yılın başlarında tanıtılan Charge 4, geçen ayın sonlarına doğru Türkiye’de 1099 TL’lik fiyatla satışa sunuldu. Ayrıca Fitbit Charge 4 Special Edition da 1299 TL’ye satılıyor.

Fitbit Charge 4
GittiGidiyor’dan satın alın

SATIN AL

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
İLGİLİ HABERLER