Teknoloji

Fitbit’in akıllı saatine ait olduğu iddia edilen görseller internete sızdı

Fitbit akıllı saat pazarına girişi merakla beklenen giyilebilir ürün üreticileri arasında yer alıyor. Şirket, kendi markasını taşıyan saatini piyasaya sürmeden önce Pebble ve Vector Watch’u satın alarak pazara ilk selamını vermişti. Fitbit markalı ilk akıllı saatin ikinci çeyrekte piyasaya çıkması beklense de, şirket kısa süre önce saatin yılın son çeyreğinde raflarda olacağını açıklamıştı.

Fitbit’in ilk akıllı saatine ait olduğu öne sürülen görseller mayıs ayında internete sızmıştı. İnternete yeni düşen görseller, daha önceki sızıntının gerçek olma ihtimalini biraz daha yukarıya çekiyor.

Wareable sitesi tarafından paylaşılan görsellerde saati farklı açılardan görmek mümkün oluyor. Sızıntılar saatin farklı renk seçeneklerine sahip olacağını doğruluyor. Gümüş kasa ve lacivert kayış, roze altın kasa ve mavi kayış, koyu renk kasa ve siyah kayış, Fitbit’in akıllı saatini almak isteyenlerin karşısındaki seçenekler olacak gibi görünüyor.

Sızan görsellerdeki saatin nihai tasarımının yer aldığı da özellikle vurgulanıyor. Akıllı saatin Fitbit Blaze ile aynı tuş konfigürasyonuna ve optik kalp atış hızı sensörüne sahip olması dikkat çekiyor.

fitbit akilli saatFitbit akıllı saat pazarına kendi yazılım platformuyla girecek

Fitbit’in akıllı saatinin fitness özellikleri açısından da zengin olması bekleniyor. Şirket akıllı saatinde kendi geliştirdiği yazılım platformunu kullanacağını daha önce açıklamıştı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER