Teknoloji

Firefox 8 FTP üzerinden indirilmeye sunuldu

Firefox için güncelleme zamanı geldi. 8 numaralı yeni versiyonunun FTP sunucusu üzerinden yayınlandığı bildirildi. 8 Kasım tarihinden itibaren ise otomatik güncelleme özelliğinin çalışmaya başlayacağı ve Firefox’u kullanan herkes için Firefox 8’in yüklenebilir olacağı belirtiliyor.

Firefox’un yeni versiyonuyla birlikte eklentilerin nasıl ve ne zaman güvenli bir şekilde kullanabileceğine dair yollar üzerine yoğunlaşılıyor. Eklentiler başlangıçta kapalı geliyor, kullanıcının ayarlar bölümüne gelip bu desteği açması gerekiyor. Twitter da tarayıcıya ekleniyor, böylelikle arama çubuğu üzerinden bu servise hızlı bir şekilde erişmek mümkün oluyor. Öte yandan, tarayıcı başlatıldıktan sonra çeşitli sekmeleri otomatik olarak yüklemeyi sağlayan bir seçeneğin de aralarında bulunduğu çeşitli güncellemeler de tarayıcıya ekleniyor. WebSocket desteği, iyileştirilmiş sekme animasyonları ve HTML5 bağlamsal menü desteği de Firefox 8’in yenilikleri arasında bulunuyor. Firefox 8’in yeni sürümü kararlılık güncellemeleri de içeriyor.

Firefox 8’i aşağıdaki bağlantıyı takip ederek indirebilirsiniz. Bu bağlantı sizi Mozilla’nın FTP alanına yönlendirecek. Tabii, yarına kadar bekleyebilir ve bu yazılımı daha güvenli ve hızlı bir biçimde indirebilirsiniz.

İlgili – Firefox 8 Windows
İlgili – Firefox 8 Mac
İlgili – Firefox 8 Linux

İLGİLİ HABERLER