Eğlence

Final Fantasy XV Pocket Edition Nintendo Switch’e geliyor

final fantasy xv pocket edition

Final Fantasy XV Pocket Edition HD, yakında Nintendo Switch’te oyuncularla buluşacak. Böylelikle Final Fantasy serisi ilk kez Nintendo Switch platformunda boy göstermiş olacak.

Nintendo Switch’e gelişi açıklanan oyun, PlayStation 4 ve Xbox One’da ise şimdiden boy göstermeye başladı. Standart Final Fantasy XV her iki platformda da oynanabilse de, oyun ilginç bir kararla PlayStation Store ve Microsoft Mağaza‘ya da eklendi.

PlayStation 4 sahipleri oyuna hâli hazırda 139 TL karşılığında erişebiliyor. PlayStation Plus aboneleri içinse fiyat 83,40 TL’ye iniyor. Xbox One oyuncuları içinse önümüzdeki 6 gün boyunca oyunu 53,40 TL karşılığında indirebilecek. Bu indirimin sona ermesinin ardından fiyat 89 TL’ye çıkacak.

Final Fantasy XV Pocket Edition HD, şu an için Nintendo Switch’te boy göstermiş değil. Konuya ilişkin duyurunun dün gerçekleşmesi planlanan ancak Japonya’da meydana gelen deprem nedeniyle ertelenen Nintendo Direct yayınında yapılmasının planlanmış olması muhtemel görünüyor. Nintendo’dan yeni yayın tarihi konusunda şimdilik bir açıklama gelmiş değil.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER